ECA CIP

Clean-in-Place (CIP) er en fremgangsmåde til rensning af de indvendige overflader af rør, beholdere, procesudstyr, filtre og tilhørende beslag, uden adskillelse. Industrier, der er stærkt afhængige af rammeprogrammet, er dem, der kræver høj grad af hygiejne, såsom mad og drikke forarbejdningsindustrien.

ECA CIP bruger avanceret, patenteret elektrokemisk aktivering teknologi til at skabe løsninger, der er hurtigtvirkende, bredspektret opvaskemiddel og biocidholdige løsninger. Det skaber en sammenhængende løsninger on-demand og anvender dem når det er nødvendigt for at eliminere mikrobiologiske forureninger i en bred vifte af fødevarer og drikkevarer CIP applikationer.

Tilstedeværelsen af ​​bakterier og biofilm i føde og drikkevare behandling kan resultere i patogen krydskontaminering, defekte produkter, såsom pakke oppustethed, nedsat holdbarhed og smag, lugte og teksturer.

ECA CIP eliminerer organiske restkoncentrationer og forurenende stoffer, der kan skjule bakterier, og kan føre til Mikrobiel induceret korrosion (MIC). Tidstabet ved CIP, er lig med værdifuld tabt produktionstid. Som et resultat heraf er mange producenter konstant på udkig efter måder at reducere deres CIP cyklus tider, uden at gå på kompromis med sikkerheden, kompleksitet eller pådrage sig yderligere omkostninger.

ECA CIP bliver med succes brugt i føde og drikkevare samt forarbejdningsindustrien for at fjerne kravet om traditionelle kemiske rengøringsmidler og sterilisationsmidler. Nogle processer, der har høstet fordelene ved at bruge ECA løsninger omfatter brancher relateret til kulsyreholdige drikkevarer, brygning, juice, mineralvand, isotoniske drikke, forarbejdning af fødevarer og mange flere.

ECA CIP processen er sikker og effektivt og kan erstatte den traditionelle 4 og 5-trins kemiske CIP processer med en hurtig, ikke-termiske, 3-trins proces bestående af skylning – behandling - og slutskyl.

 

Fordele:

  • Forøg produktionens Uptime med op til 70%
  • Vandbesparelse på 50%
  • Energibesparelse på 60%
  • Eliminer køb af kemikalier og håndtering

Kontakt Flexmatic for en gennemgang af fordele og besparelser.

 ECA CIP til rensning af beholdere og procesudstyr i forarbejdningsindustrien